Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی عاشورا گفت: ویژگی‌های خاصی در هویت پیروان اهل بیت(ع) و شیعه وجود دارد که بسیار با اهمیت است و در میان همه مسلمانان، شیعیان با این هویت شناخته شده است مانند مودت و محبت به اهل بیت عصمت و طهارت و حضرت محمد(ص) که در قرآن به آن تاکید شده است (قُلْ لا أَسْئَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْراً إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبی‌ وَ مَنْ یَقْتَرِفْ حَسَنَةً نَزِدْ لَهُ فِیها حُسْناً إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ شَکُورٌ).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله محمد حسن اختری در اولین اجلاس علمی زیارت اربعین با شعار «عاشورا هویت ما» که به صورت مجازی برگزار شد،سخن می‌گفت،افزود: امروزه پیروان اهل بیت(ع) به عشق و مودت و محبت به این خاندان پیامبر(ص) معروف شده‌اند زیرا آنان با احیاء خاطره ها، مناسبت‌ها در سالروز شهادت و میلاد آن بزرگواران، غم و اندوه و شادی خود را ابراز می‌دارند که بزرگترین این مراسم‌ها در عاشورا و اربعین تجلی می‌یابد.

  مدیرعامل بنیاد بین‌المللی عاشورا با تاکید بر اهمیت زیارت و بازگو کردن خاطرات سوزناک مظلومیت اهل بیت (ع) و امام حسین(ع) اظهار کرد:شاخصه هویت اهل بیت (ع) ایمان و اعتقاد به فضیلت پیامبر (ص) و امام علی (ع) بر همه یاران و صحابه و پیروان رسول‌الله (ص) یکی دیگر از این ویژگی‌ها و شاخصه‌ها است، از دیگر شاخصه‌های هویت اهل بیت(ع)، ایمان و اعتراف به مرجعیت علمی اهل بیت(ع) نزد همه مذاهب و علماء و اندیشمندان است زیرا که اهل بیت به عنوان عالمان و اعلم خلق خدا در روی زمین هستند که سرلوحه آنان امام علی(ع) به عنوان باب مدینه العلم (انا مدینه العلم و علیّ بابها) و فرمود: انا اعلم به طرق السماء فی‌الارض که این اعلمیّت و جامعیت مورد پذیرش همه صحابه و جهانیان است و خلیفه دوم گفته لایاتینن الله بمعضله لم یکن لها ابالحسن) یعنی هیچ معضل و گره ناگشودنی نیست که ابالحسن (علی‌بن‌ابی‌طالب) گره‌گشا آن نباشد. وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در قرن دوم هجرت شاهد هستیم همه امامان و رهبران علمی و فقهاء زمان و در آن دوران ائمه مذاهب اربعه و دیگر امامان و صاحبان مکاتب فقهی همه از شاگردان امام باقر(ع) و امام صادق(ع) هستند که تاریخ به این حقیقت گواهی می‌دهد.   آیت‌الله اختری با بیان اینکه شاخص هویت پیروان اهل بیت(ع) اعتقاد به مهدویت و ظهور امام زمان و حجت خدا بر زمین است، به نقش آینده سازی و امیدبخشی و روح افزایی اندیشه ظهور امام عصر(عج) برای جامعه و آینده بشریت تاکید کرد و افزود: ویژگی‌ها و خصوصیات زیادی اهل بیت(ع) دارند که در هویت پیروان اهل بیت(ع) تجلی یافته است که باید در اجلاس‌های بعدی به آن اشاره کرد.   وی افزود: امیدوارم که این اجلاس با موفقیت بتواند دیدگاه شخصیت علماء و اندیشمندان راستین پیروان اهل بیت(ع) و برنامه پیروان اهل بیت(ع) را به روشنی و علمی بازگو کند.     در این اجلاس مجازی که از سوی مرکز فرهنگی شهید ابومهدی المهندس برگزار شد، آیت‌الله اختری با موضوع رهبری در پرتو نهضت حسینی،مهندس کریم العبودی درباره نهضت امام حسین(ع) رسالت اصلاح گرایانه، دکتر سوزان الزین با موضوع نقش زن زینبی مقاومت و تحول تمدن ساز، سید المطلب موسوی با موضوع گفتمان حسینی و اثرات آن بر واقعیت جامعه، شیخ وهاب صادقی با موضوع ایستادگی و اراده و تحول در کربلا، موید المساعدی با موضوع آرمان حسینی و چالش‌های معاصر و رویارویی فرهنگی و نظامی و ابوزهرا الجبوری با موضوع بعد مدیریتی انقلاب چین در برابر چالش‌ها و تهدیدات و حیدر المحمداوی با موضوع روان شناختی زیارت اربعین سخنرانی کردند.   انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: پیروان اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۳۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علامه مطهری شخصیت جامع علمی و بصیرتی معاصر است

به گزارش خبرنگار مهر، حبیبه شاهنده صبح سه شنبه در آئین تجلیل از اساتید مدرسه علمیه ثامن الحجج (عج) پارس آباد با اشاره به جامعیت علمی و شخصیتی شهید مطهری (ره) وی را به عنوان الگو و نمونه کامل یک مبلغ و مروج دین معرفی کرد.

وی علامه مطهری (ره) را شخصیتی عظیم برای انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: علامه مطهری (ره) اسلام‌شناسی بزرگ، عالمی آگاه و اندیشمند و فیلسوفی توانا بود.

مدیر مدرسه علمیه ثامن‌الحجج (عج) پارس‌آباد افزود: به اذعان امامین انقلاب شهید مطهری (ره) به دلیل برخورداری از شخصیت جامع علمی و بصیرتی از نوادر عصر حاضر است به طوری که آثار دینی و علمی ایشان همیشه پاسخگوی شبهه‌ها و مسائل دینی و بصیرتی از دیرباز تاکنون است.

شاهنده با بیان اینکه شخصیت جامع شهید مطهری بهترین الگو برای طلاب در فهم نیاز زمانه است، افزود: شهید مطهری در روزگار خود به افکار، باور، عقاید و شبهه‌های موجود در جامعه تسلط داشت و عمده‌ترین سوالات قشر جوان و تحصیل کرده و روشنفکر کشور را استخراج می‌کرد و با تفکر و فلسفه اسلامی و منطق قرآنی به آنها پاسخ می‌داد.

وی با اشاره به جامعیت علمی و شخصیتی شهید مطهری (ره)، تصریح کرد: شهید مطهری نمونه کامل یک مبلغ دین متناسب با زمان بود و به دلیل داشتن تعهد و مسئولیت دینی بالا وارد عرصه تعلیم، تعلم، تبلیغ و تألیف و پژوهش شد و در عرصه‌های مختلف فلسفی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اخلاقی، فقهی، تاریخی قلم زد و سخن گفت.

کد خبر 6098937

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور به زیارت حضرت معصومه (س) در قم رفت + فیلم
  • اجتماع بزرگ دختران دانشجو در حرم حضرت معصومه(س) + تصاویر
  • حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها نقش جدی در جریان زیارت داشتند
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • علامه مطهری شخصیت جامع علمی و بصیرتی معاصر است
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران